Центр надання адміністративних
послуг у м. Лисичанську

Віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАП у м.Лисичанську в містах Обухів та Запоріжжя

 22.08.2023 в 15:53

ЦНАП у м.Лисичанську з вересня місяця впроваджує діяльність віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАП з використанням мобільного кейсу на базі стаціонарних пунктів накопичення та видачі гуманітарної допомоги №3 в м.Запоріжжі і №4 в м.Обухові Гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації.


Заявники, незалежно від їх місця реєстрації, можуть отримати адміністративну послугу: 

-реєстрація повідомлення про пошкоджене або зруйноване власне нерухоме майно внаслідок військової агресії. Ще ...

Віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП у м.Лисичанську в Хмельницькому

 18.08.2023 в 14:07

На базі Координаційного центру допомоги ВПО з Луганської області в м.Хмельницькому ЦНАП у м.Лисичанську надає адміністративні послуги:


— реєстрація повідомлення про пошкоджене або зруйноване власне нерухоме майно внаслідок військової агресії (до адміністратора ЦНАП у м.Лисичанську можуть звертатися заявники незалежно від їх місця реєстрації).


Мешканці Лисичанської територіальної громади додатково можуть отримати наступні адміністративні послуги: Ще ...

Віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП у м.Лисичанську в Одесі

 10.08.2023 в 13:35

На базі Координаційного центру допомоги ВПО з Луганської області в місті Одеса Центр надання адміністративних послуг у м.Лисичанську надає адміністративні послуги для мешканців Лисичанської територіальної громади:

— видача витягу з реєстру територіальної громади; 

— видача довідки про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб; 

— зняття з реєстрації місця проживання особи у зв’язку зі смертю; 

— видача «Єдиного квитка»;

— видача довідки про перебування на квартирному обліку; Ще ...

Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії

 09.08.2023 в 14:17

ГО «Зелена альтернатива України» надає Правовий дайджест реформ щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії за період березень – червень 2023 року:


— компенсація за пошкоджене та знищене нерухоме майно;

— компенсація для відновлення пошкоджених об’єктів нерухомого майна;

— компенсація за знищені об’єкти нерухомого майна;

— стратегія державної політики з питань внутрішнього переміщення;

— виплата пенсій та грошових допомог особам, які отримали тимчасовий захист за кордоном; Ще ...

Надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу у рамках вікритої програми підтримки економічної стійкості України

 08.08.2023 в 10:11

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з ГО «Вест Юкрейн Діджитал» приймає заявки в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України, спрямовану на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі релокації через війну або вже релокований до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей. 


Програма сприятиме підвищенню здатності ВПО та осіб, які постраждали внаслідок бойових дій, протистояти несприятливим соціальним та економічним умовам та допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов Ще ...

Методичні рекомендації в допомогу малому та середньому підприємництву

 27.07.2023 в 10:53

Методичні рекомендації розроблені Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації з метою надання консультаційної допомоги суб’єктам малого і середнього підприємництва.


Методичні рекомендації містять інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу, зокрема в умовах війни.


Посилання на методичні рекомендації: Ще ...

Зміни у порядку призначення виплат для ВПО: найбільш незахищені громадяни і родини у скруті продовжать отримувати підтримку

 24.07.2023 в 15:24

11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.


Допомога на проживання для ВПО – один з найбільш важливих інструментів для підтримки внутрішньо переміщених осіб. При цьому, це – одна з найбільших за розміром фінансування з державного бюджету програм. На поточний рік на неї передбачено в держбюджеті 57 млрд грн. Наразі відбувається фінансування виплат для понад 2,6 млн осіб.


Метою Мінсоцполітики є забезпечення дієвої підтримки Ще ...

Розширення переліку послуг ЦНАП у м.Лисичанську. Видача «Єдиного квитка»

 21.07.2023 в 12:24

Центр надання адміністративних послуг у м.Лисичанську поновив надання адміністративної послуги для мешканців Лисичанської територіальної громади – видача «Єдиного квитка». 


Підставою для одержання даної адміністративної послуги є наявність статусу дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, що виховуються або навчаються у навчальних та навчально-виховних закладах.


У разі втрати або необхідності продовження Єдиного квитка Ще ...

Call-центр ЦНАП у м.Лисичанську

 20.07.2023 в 15:00

Call-центр ЦНАП у м.Лисичанську здійснює приймання звернень мешканців Лисичанської міської територіальної громади.

Телефон сall-центру: +38 095 655 86 06

Графік роботи: пн-пт з 10:00 до 15:00

Ще ...

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі на відновлювати країну!

 19.07.2023 в 15:24

Постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2023 року № 524 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України» започатковано експериментальний проєкт, покликаний допомогти державним органам на деокупованих територіях залучити до своїх команд вмотивованих та професійних працівників.


Координаторами експериментального проєкту є Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та Національне агентство України з питань державної служби. Ще ...