Центр надання адміністративних
послуг у м. Лисичанську

Перелік програм, грантів, ініціатив підтримки бізнесу, актуальних у листопаді 2023 року

 02.11.2023 в 10:28

З метою надання консультаційної допомоги та підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва у співпраці з Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації надаємо Перелік програм, грантів, ініціатив підтримки бізнесу, актуальних у листопаді 2023 року, що містить інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу, зокрема в умовах війни. 


Посилання на перелік: Ще ...

Послуги для впо від служби зайнятості

 31.10.2023 в 12:01

Шановні мешканці Луганщини! 

Незалежно від того, в якому куточку України ви зараз знаходитесь, якщо у вас є проблема з пошуком роботи або є бажання змінити вид діяльності та місце працевлаштування,  Луганська обласна служба зайнятості завжди готова вам допомогти! 


Ми працюємо! Спрощена процедура реєстрації дозволяє отримувати наші послуги онлайн! Пропонуємо не тільки підбір вакансій за вашим профілем та бажанням по всій території України, але й можливість отримати допомогу по безробіттю!  Ще ...

Як подати заяву про пошкоджене майно у застосунку Дія?

 30.10.2023 в 12:43

Нагадуємо, що подати повідомлення про пошкоджене або знищене своє нерухоме майно внаслідок військової агресії можна через мобільний застосунок Дія. Ця послуга є безоплатною і займає близько 5-7 хвилин часу заявника.


Для того, щоб скористатись даною послугою, слідуйте інструкції:

— оновіть застосунок до останньої версії;

— зайдіть у Дію, натисніть Послуги → Пошкоджене майно → Почати;

— якщо дані про об’єкт нерухомості є в реєстрі, вони підтягуються автоматично. Якщо ні — внесіть їх вручну: вкажіть тип майна, його площу, область, район, населений пункт та адресу; Ще ...

Перелік програм, грантів, ініціатив підтримки бізнесу, актуальних у жовтні 2023 року

 04.10.2023 в 12:09

З метою надання консультаційної допомоги та підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва у співпраці з Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації надаємо Перелік програм, грантів, ініціатив підтримки бізнесу, актуальних у жовтні 2023 року, що містить інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу, зокрема в умовах війни.   


Посилання на перелік: Ще ...

Виїзні прийоми адміністраторів ЦНАП у м.Лисичанську в містах Обухів та Запоріжжя

 08.09.2023 в 13:38

Цього тижня тижня на базі стаціонарних пунктів накопичення та видачі гуманітарної допомоги у містах Обухів та Запоріжжя Гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації адміністраторами ЦНАП у м.Лисичанську надавалися адміністративні послуги мешканцям Луганської області, які тимчасово проживають у цих місцях. 


Обслуговування відбувалося з використанням портативного апаратного комплексу — кейсу «Мобільний офіс», отриманому в межах дії меморандуму про взаєморозуміння щодо надання технiчної допомоги між Лисичанською міською військовою адміністрацією та Проєктом МТД «Демократичне врядування у Східній Україні» Ще ...

Державна програма кредитування «є-Оселя»

 07.09.2023 в 11:04

Міністерство Фінансів спільно з Національним Банком впроваджує нову ініціативу — державну програму кредитування "є-Оселя", яка призначена для підтримки громадян в придбанні власного житла та покращенні їхніх житлових умов. Ця програма спрямована на стимулювання розвитку житлового будівництва та забезпечення доступного житла для українців.


Основні переваги програми:


-  Низька відсоткова ставка – Державна програма "є-Оселя" надає можливість отримати кредит під низький процент, Ще ...

Перелік програм, грантів та ініціатив підтримки бізнесу

 05.09.2023 в 11:05

З метою надання консультаційної допомоги та підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва у співпраці з Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації надаємо Перелік програм, що містить інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу, зокрема в умовах війни.


Посилання на перелік: Ще ...

Консультаційні послуги з питань пенсійного забезпечення громадян в ЦНАП у м.Лисичанську

 30.08.2023 в 15:08

Управління адміністративних послуг Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області та Головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області, враховуючи потребу в подальшому розвитку ефективної системи надання послуг у сфері соціального захисту населення, в наближенні послуг з питань пенсійного забезпечення до громадян за місцем їх проживання, уклали Угоду про співпрацю щодо надання адміністративних послуг у сфері соціального забезпечення громадян.


Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області на базі ЦНАП у м.Лисичанську Ще ...

Адміністративні послуги в ЦНАП у м.Лисичанську для ветеранів війни та членів сімей загиблих ветеранів війни

 29.08.2023 в 13:47

На засіданні Уряду прийнято розпорядження Кабінету Міністрів України від 09.06.2023 № 504-р «Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. № 523» (далі – Розпорядження) яким, зокрема, розширено перелік адміністративних послуг, які отримуватимуть ветерани війни, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалі учасники Революції Гідності, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», через центри надання адміністративних послуг. Ще ...

Віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАП у м.Лисичанську в містах Обухів та Запоріжжя

 22.08.2023 в 15:53

ЦНАП у м.Лисичанську з вересня місяця впроваджує діяльність віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАП з використанням мобільного кейсу на базі стаціонарних пунктів накопичення та видачі гуманітарної допомоги №3 в м.Запоріжжі і №4 в м.Обухові Гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації.


Заявники, незалежно від їх місця реєстрації, можуть отримати адміністративну послугу: 

-реєстрація повідомлення про пошкоджене або зруйноване власне нерухоме майно внаслідок військової агресії. Ще ...