Центр надання адміністративних
послуг у м. Лисичанську

Співпраця Центру надання допомоги мешканцям Лисичанської територіальної громади з АТ «Укрпошта»

 16.08.2022 в 15:51

Маємо гарну новину!


Сьогодні Центром надання допомоги мешканцям Лисичанської територіальної громади було відправлено гуманітарні набори  засобами почтового зв’язку «Укрпошта Експрес» з м.Дніпро у різні регіони України. Вже перші 125 лисичан незабаром зможуть забрати свої відправлення з відділень Укрпошти!


Працівники Центру надання допомоги мешканцям Лисичанської територіальної громади намагаються оптимізувати та покращити свою роботу задля комфорту своїх громадян! Ще ...

Реєстраційна форма мешканців Лисичанської міської територіальної громади, які потребують житло

 11.08.2022 в 15:45

Лисичанська міська військова адміністрація проводить опитування з метою виявлення потреби мешканців Лисичанської міської територіальної громади в облаштуванні житла в населених пунктах смт Кринички та смт Аули Дніпропетровської області.


За результатами опитування в даних населених пунктах для мешканців Лисичанської міської територіальної громади буде підготовлено житло з належними умовами проживання за принципом гуртожитку. Мешканці гуртожитку будуть оплачувати лише комунальні послуги. 


Звертаємо увагу, що форма заповнюється українською мовою, Ще ...

Анкетування мешканців Лисичанської міської територіальної громади

 10.08.2022 в 10:09

Лисичанська міська військова адміністрація проводить анкетування мешканців Лисичанської міської територіальної громади з метою з'ясування даних про місце їх перебування.


В подальшому, ці данні будуть використані для створення регіональних центрів Лисичанської міської військової адміністрації з надання безоплатної допомоги внутрішньо переміщеним особам з Лисичанської тергромади.


Будь ласка, знайдіть декілька хвилин, щоб відповісти на питання в анкеті. Ще ...

Реєстраційна форма для мешканців лисичанської міської територіальної громади, які втратили власне житло, виїхали в безпечні умови та потребують поліпшення житлових умов

 09.08.2022 в 11:44

Лисичанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області здійснює заходи щодо створення реєстру осіб, з метою надання всебічної допомоги. 


Для цього мешканцям Лисичанської міської територіальної громади необхідно заповнити форму за посиланням:https://forms.gle/6unBDQSswwFBtoKi7


Звертаємо увагу, що форма заповнюється українською мовою, особою старше 18 років, яка є власником житла. Ще ...

Курси швейної майстерності

 08.08.2022 в 12:06

В межах співпраці Благодійної організації «Всеукраїнський благодійний Фонд «ГОРЄНІЄ» та Лисичанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області у рамках підтримки внутрішньо переміщених осіб, які перемістились до інших регіонів в зв’язку із військовою агресією в Україні запрошуємо жінок – мешканок Лисичанської міської територіальної громади пройти навчання швейної майстерності.


Така можливість з’явилась завдяки проєкту SEW Ukraine, який працює над відновленням призупиненого та створенням нового бізнесу в швейної галузі для підвищення економічної впевненності Ще ...

Співпраця Лисичанської міської військової адміністрації із Благодійним фондом «Горєніє» у межах роботи Центрів надання допомоги мешканцям Лисичанської територіальної громади

 05.08.2022 в 13:05

Сьогодні, 05 серпня, було підписано Меморандум про спільну діяльність Благодійної організації «Всеукраїнський благодійний Фонд «ГОРЄНІЄ» та Лисичанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області щодо підтримки внутрішньо переміщених осіб, які перемістились до інших регіонів в зв’язку із військовою агресією в Україні.

Така співпраця забезпечить доступність до безоплатної первинної правової допомоги щодо правових послуг:

  — надання правової інформації; Ще ...

Центр надання допомоги мешканцям Лисичанської міської територіальної громади у Дніпрі

 03.08.2022 в 21:49

У Дніпрі працює Центр надання допомоги мешканцям Лисичанської міської територіальної громади (далі — Центр). 

У відкритті Центру взяли участь начальник Луганської обласної військової адміністрації (далі – ВА) Сергій Гайдай, начальник Лисичанської міської ВА Валерій Шибіко та його заступники, співробітники структурних підрозділів Лисичанської міської ВА. 


Через активні бойові дії на території Лисичанської громади її мешканці були вимушені покинути свої домівки та шукати прихисток в інших областях України. Наші співгромадяни опинилися у складних життєвих обставинах та потребують юридичної, медичної Ще ...

Тимчасовий цифровий документ на період воєнного стану — у Дії

 31.03.2022 в 13:57

Війна змусила українців негайно евакуюватися у більш безпечні регіони країни. Однак не всі встигли захопити з собою необхідні паперові документи. А цифрові документи у Дії не завжди відкриваються, адже від початку бойових дій всі державні реєстри відключили з міркувань безпеки. Відповідно документи в Дії не можуть підтягнутися.


Тому Мінцифра створила альтернативу — єДокумент, який містить:

-паспортні дані

-РНОКПП (картка платника податків)

Ще ...

Увага! Важлива інформація!

 29.03.2022 в 21:40

Дублюємо інформацію. ЦНАП у м.Лисичанську не здійснює прийом громадян під час бойових дій. Про оновлення роботи ЦНАП буде повідомлено на офіційному сайті, в соціальних мережах Facebook та Instagram ЦНАП у м.Лисичанську.


Бережіть себе та своїх близьких! Ще ...

Перевірте свою цифрову грамотність за допомогою Національного тестування!

 17.02.2022 в 08:29

Цифрограм — це можливість перевірити цифрову грамотність будь-якому громадянину. 


Під час проходження тестування кожен може перевірити свої знання у таких сферах:

розв’язання проблем у цифровому середовищі та навчання впродовж життя;

комунікація та взаємодія у цифровому суспільстві;

безпека в цифровому середовищі;

створення цифрового контенту;

інформаційна грамотність, вміння працювати з даними; Ще ...