Центр надання адміністративних
послуг у м. Лисичанську

Реєстрація учасників на міжнародні спортивні змагання для ветеранів/ветеранок та військовослужбовців

 17.04.2024 в 15:07

Міністерство у справах ветеранів України здійснює організацію та підготовку  національної збірної команди України до участі у міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених”, які відбудуться 08 -16 лютого 2025 року у м. Ванкувер та м. Вістлер, Канада. 


До участі у Всеукраїнських змаганнях з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях “Ігри Нескорених 2025” запрошуються особи, які залучалися до забезпечення проведення антитерористичної операції, забезпечення здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони Ще ...

Сервіс УТОГ — послугу з перекладу жестовою мовою запроваджено в ЦНАП у м.Лисичанську

 25.03.2024 в 16:08

У Лисичанському Центрі надання адміністративних послуг  запроваджено сервіс УТОГ — послугу з перекладу жестовою мовою


Центр надання адміністративних послуг у м.Лисичанську підписав договір про співпрацю  з ГО «Українське товариство глухих».


Сервіс УТОГ – це система відеозвʼязку з перекладачем жестової мови для забезпечення комунікації з особами, які мають порушення слуху. Сервіс є повністю БЕЗКОШТОВНИМ! Ще ...

Адмінсервіс «Я-Ветеран» запроваджено У ЦНАП у м.Лисичанську

 01.03.2024 в 20:13

ЦНАП у м. Лисичанську спільно з ТЦК та СП Сєвєродонецького району запровадили адміністративний сервіс «Я – Ветеран», цільовою групою якого є ветерани війни, Захисники і Захисниці України, особи, що мають особливі заслуги перед Батьківщиною, члени сімей ветеранів війни, загиблих (померлих) ветеранів війни, загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України тощо.


Сервіс «Я – ветеран» направлений на покращення процесів реінтеграції ветеранів та їх сімей у цивільне життя та передбачає надання адміністративних послуг та всебічного інформаційного супроводу, Ще ...

Перелік перейменованих топонімів населених пунктів Лисичанської ТГ

 27.02.2024 в 14:35

До уваги  мешканців Лисичанської міської територіальної громади, які користуються послугами Дії для подання інформаційних повідомлень про пошкоджене та знищене майно! 


Зверніть увагу, що за розпорядженням начальника Лисичанської МВА №03 від 19.01.2024 «Про перейменування об’єктів топоніміки», на виконання положень Закону України від 21.03.2023 № 3005-IX «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» було затверджено перелік перейменованих топонімів шістнадцяти населених пунктів Лисичанської міської територіальної громади Ще ...

Виплати для ВПО у 2024 році

 23.02.2024 в 17:54

Виплати для ВПО у 2024 році. Постанова, розроблена Мінсоцполітики. Ще ...

Перелік закладів охорони здоров’я, в яких реалізується пілотний проєкт із залучення соціальних працівників до діяльності мультидисциплінарних реабілітаційних команд

 11.12.2023 в 10:41

З метою надання консультаційної допомоги і підтримки ветеранів та членів їх сімей у співпраці з Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації надаємо Перелік закладів охорони здоров’я, в яких реалізується пілотний проєкт із залучення соціальних працівників до діяльності мультидисциплінарних реабілітаційних команд. 


Посилання на перелік: surl.li/nyutv Ще ...

Як військові та цивільні можуть отримати безоплатне протезування?

 08.12.2023 в 16:17

Якщо ви втратили  кінцівку(ки) внаслідок повномасштабної війни, можете отримати безоплатне якіснепротезування/ортезування в Україні зарахунок держави.


Важливо: безоплатним є яксам протез/ортез, так і його обслуговування протягом строку його експлуатації. Статтею4 Закону України “Про реабілітацію осіб з інвалідністю в України” визначенакатегорія осіб, які мають право, зокрема, на забезпечення допоміжними засобамиреабілітації незалежно від встановлення інвалідності. Для забезпеченняпротезними виробами чи іншими допоміжними засобами реабілітації особам, якіпостраждали внаслідок війни Ще ...

Переліки виплат та пільг, які може отримати ветеран війни, учасники бойових дій, учасники війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, особи, яка мають особливі заслуги перед батьківщиною, члени сім’ї загиблого (померлого)

 06.12.2023 в 13:01

З метою надання консультаційної допомоги і підтримки ветеранів та членів їх сімей у співпраці з Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації надаємо Переліки виплат та пільг, які може отримати ветеран війни, учасники бойових дій, учасники війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, особи, яка мають особливі заслуги перед Батьківщиною, члени сім’ї загиблого (померлого). 


Посилання на перелік: surl.li/nywts Ще ...

Перелік програм, грантів, ініціатив підтримки бізнесу, актуальних у грудні 2023 року

 04.12.2023 в 16:52

З метою надання консультаційної допомоги та підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва у співпраці з Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації надаємо Перелік програм, грантів, ініціатив підтримки бізнесу, актуальних у грудні 2023 року, що містить інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу, зокрема в умовах війни. 


Посилання на перелік:  Ще ...

Безоплатна юридична допомога щодо встановлення та реєстрації прав на нерухоме майно

 25.11.2023 в 09:12

Розпочинається надання безоплатної юридичної допомоги щодо встановлення та реєстрації прав на нерухоме майно на підставі меморандуму, укладеного між Луганською обласною державною адміністрацією та благодійною організацією «Благодійний фонд Діалог громад». 


Звернутись за допомогою можна у:

— Києві за тел. +380960389794;

— Дніпрі за тел. +380960389792. Ще ...