Центр надання адміністративних
послуг у м. Лисичанську

Участь у Всеукраїнській благодійній акції «Монетки дітям»

 28.12.2021 в 10:40

Центр надання адміністративних послуг у м.Лисичанську  отримав грамоту  за участь у Всеукраїнській благодійній акції «Монетки дітям» за вклад у боротьбі з дитячим раком.


З 1 по 30 вересня 2021 року проходила Всеукраїнська благодійна акції «Монетки дітям», яку ініціювали Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки». 


Близько 4000 навчальних закладів, трудових колективів та організацій доєдналися до цієї ініціативи, аби у простий та веселий спосіб зібрати монети та перетворити Ще ...

Графік прийому громадян у передсвяткові та святкові дні

 23.12.2021 в 12:53

Графік прийому громадян у ЦНАП у м.Лисичанську  та на віддалених робочих місцях адміністраторів ЦНАП у передсвяткові та святкові дні Ще ...

Робоча нарада з працівниками Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області

 21.12.2021 в 13:08

У Центрі надання адміністративних послуг у м.Лисичанську відбулась робоча нарада з представниками ГУ ДСНС щодо реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.


Протипожежна декларація є документом, що дає право на початок роботи новоутворених підприємств або початок використання об’єктів нерухомості. Декларація заповнюється суб’єктом звернення і подається ним або надсилається рекомендованим листом за місцем розташування об’єкта (об’єктів) нерухомості, або через Єдиний державний портал адміністративних послуг, Ще ...

Центр надання адміністративних послуг у м.Лисичанську розширив перелік адміністративних послуг

 16.12.2021 в 15:27

На майданчику тренінгового простору ЦНАП у м.Лисичанську з метою досягнення якісного та доступного надання адміністративних послуг відбулась зустріч працівників ЦНАП з представниками Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, під час якої були окреслені подальші плани на успішну співпрацю, що надасть гарантію  розвитку та багатофункціональності у роботі ЦНАП.  


Сьогодні через ЦНАП у м.Лисичанську наші мешканці можуть отримати сім послуг Держпродспоживслужби: Ще ...

Інформація про програму Президента України — надання допомоги єПідтримка

 10.12.2021 в 14:03

Президентом України оголошено Програму підтримки легального бізнесу, який постраждав від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19, шляхом стимулювання попиту серед громадян (далі – Програма).


Попередньо програмою передбачатиметься надання державою підтримки в розмірі 1 000 гривень повнолітнім громадянам, що щеплені двома дозами вакцини проти COVID-19. За ці  кошти громадяни зможуть придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал або купити квитки для мандрівок усередині країни – на внутрішні авіа- та залізничні рейси. Ще ...

Нові правила реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання

 09.12.2021 в 13:14

1 грудня 2021року набрав чинності Закон України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» від 05.11.2021 № 1871-IX (далі – Закон). 


Серед основних нововведень:

— запроваджено процедуру декларування місця проживання (перебування);

— збільшено плату за реєстрацію/зняття декларування місця проживання (перебування) Ще ...

«Зимова казка» завітала до ЦНАП

 08.12.2021 в 10:26

В перший день зими приміщення Центру надання адміністративних послуг у м.Лисичанську прикрасили роботи учнів  художнього відділення Комунального закладу “Лисичанська дитяча школа мистецтв №1”.


У своїх малюнках діти передали чарівність і красу зими, відобразили зимову казкову феєрію свого рідного краю, любов до природи.


Зима – це особлива пора року, час родинного тепла та затишку, коли дотримуються традицій та звичаїв, час, коли творять та вірять у дива. Взимку з’являється багато часу для того, щоб зайнятись творчістю.  Ще ...

Інформаційний пункт підприємців у м.Лисичанську

 06.12.2021 в 14:17

Враховуючи потребу в забезпеченні суб’єктам малого та середнього бізнесу доступу до безкоштовної інформації про можливості започаткування та розвитку бізнесу на локальному рівні у м.Лисичанську створено Інформаційний пункт підприємців.


Працівники Інформаційного пункту підприємців будуть надавати безкоштовні інформаційні та консультаційні послуги про: 

• дотримання регуляторних процедур (реєстрація бізнесу, дозволи та ліцензії тощо);

• доступ до наявних державних або міжнародних програм підтримки МСП; Ще ...

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) надає роз'яснення

 29.11.2021 в 10:28

Східне міжрегіональне управління Міністрества юстиції (м.Харків) надає роз’яснення щодо Державної реєстрації змін до відомостей про громадську організацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, щодо документів та строків державної реєстрації та перевірки тотожності назви громадського об’єднання онлайн.


Щоб отримати детальну інформацію, необхідно перейти за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/18S7qXShE-tT-BxBtgj_2soFh65MZI9Ji/view?usp=sharing Ще ...

Дослідження практики застосування законодавства з організації надання адміністративних послуг

 27.11.2021 в 16:24

Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування (далі – Комітет) розпочав роботу з аналізу ефективності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі» (03.11.2020, № 943-IX) (далі – Закон).


Метою даного аналізу є дослідження ефективності й впливу на організацію та підвищення якості надання адміністративних послуг в умовах реформи децентралізації, а також заходів щодо розбудови Ще ...