Центр надання адміністративних
послуг у м. Лисичанську

Жіночий бізнес-форум у м.Дніпрі «Жіноче лідерство в часи викликів»

 12.07.2023 в 16:06

11 липня у м.Дніпрі відбувся жіночий бізнес-форум «Жіноче лідерство в часи викликів. Дніпропетровщина».  Представниці Лисичанської міської військової адміністрації Олена ЛИТВИНЮК, начальниця управління адміністративних послуг, керівниця ЦНАП у м.Лисичанську та Ірина МОСКАЛЕНКО, начальниця відділу інформаційного забезпечення та комунікацій управління адміністративних послуг взяли участь у форумі, який увійшов до серії заходів, присвячених розвитку жіночого підприємництва й лідерства в різних областях України.


У рамках заходу учасників та спікерок вітали почесні гості, серед яких були Володимир Орлов, Ще ...

Розширення додаткових послуг в гуманітарному штабі Лисичанської міської військової адміністрації

 11.07.2023 в 15:30

На базі гуманітарного штабу Лисичанської міської ВА спеціалісти структурних підрозділів Лисичанської міської ВА  ведуть прийом та надають консультації ВПО Лисичанської територіальної громади.


Володимир Нестеренко, начальник юридичного відділу управління житлово-комунального господарства:

-  роз’яснення з актуальних питань розрахунків за житлово-комунальні послуги та наявної державної допомоги в умовах воєнного стану;

-  прийом звернень, їх опрацювання та інформування заявників щодо вирішення питань розрахунків  за житлово-комунальні послуги. Ще ...

До уваги платників податків Луганщини!

 07.07.2023 в 09:47

Тимчасове фактичне місцезнаходження Головного управління ДПС у Луганській області: м.Київ, проспект Володимира Івасюка, буд.58 (адміністративна будівля ДПІ в Оболонському районі).


Листування на паперових носіях на адресата Головне управління ДПС у Луганській області здійснюється за поштовою адресою: Львівська площа, буд. 8, м.Київ, 04053.


У Головному управлінні ДПС у Луганській області працюють «гарячі лінії» для надання консультацій платникам податків:  Ще ...

Надання адміністративних послуг в ЦНАП у м.Лисичанську

 26.06.2023 в 12:09

Центр надання адміністративних послуг у м.Лисичанську надає адміністративні послуги для мешканців Лисичанської територіальної громади:

— витяг з реєстру територіальної громади; 

— довідка про зареєстрованих осіб; 

— зняття з реєстрації місця проживання у зв’язку зі смертю; 

— реєстрація повідомлення про пошкоджене або зруйноване власне нерухоме майно внаслідок військової агресії.


За отриманням послуги щодо реєстрації повідомлення про пошкоджене або зруйноване власне нерухоме Ще ...

Консультування мешканців Лисичанської територіальної громади щодо архівних установ

 23.06.2023 в 12:38

Комунальна установа «Трудовий архів Лисичанської територіальної громади» надає інформаційні послуги для ВПО Лисичанської територіальної громади Луганської області:

— консультація фізичних осіб щодо отримання інформації про заробітну плату, стаж роботи (у т.ч. пільговий).

Графік надання консультацій:
пн-пт з 9:00 до 17:00.

Телефон: 0953367796 (Данилова Дарія Анатоліївна, директор установи)  Ще ...

ЦНАП у м.Лисичанську відновив сервіс «Мобільний адміністратор»

 22.06.2023 в 10:25

ЦНАП у м.Лисичанську відновив надання адміністративних послуг з використанням портативного апаратного комплексу кейсу «Мобільний офіс», за допомогою якого літні громадяни та особи з інвалідністю можуть отримати адміністративні послуги за своїм місцем перебування.


«Мобільний офіс» – комплект сучасної портативної техніки, який дозволяє у форматі віддаленого робочого місця здійснювати повноцінний прийом документів для отримання адміністративних послуг за місцем перебування громадян. Адміністратор за допомогою мобільного кейсу, який вміщує ноутбук, сканер, термінал та інше технічне оснащення Ще ...

Стаціонарні пункти накопичення та видачі гуманітарної допомоги гуманітарного штабу Лисичанської МВА

 11.04.2023 в 13:25

Функціонують шість стаціонарних пунктів накопичення та видачі гуманітарної допомоги гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації: 


1.м.Дніпро, пл.Троїцька, 5А;

2.м.Полтава, вул. Пушкіна, 115 (каб.16);

3.м.Запоріжжя, вул. Сєдова, 5 (каб. 46,47);

4.м.Обухів, вул. Київська, 132/2;

5.м.Київ, вул. М.Ушакова, 8-А (1 поверх);

6.м.Звягель, пл. Лесі Українки, 15.  Ще ...

До уваги внутрішньо переміщених осіб Луганської області!

 06.04.2023 в 17:28

Гуманітарний штаб Лисичанської міської військової адміністрації, структурні підрозділи Лисичанської МВА, ЦНАП у м.Лисичанську з 7 квітня змінює своє місцезнаходження.


Адреса: м.Дніпро, пл.Троїцька, буд.5А

(орієнтир — Свято-Троїцький кафедральний собор).

Ще ...

Нетворкінг для ВПО «Є вакансія. Є Робота»

 24.03.2023 в 10:53

На базі Гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації у місті Дніпро відбувся нетворкінг «Є вакансія. Є робота» для внутрішньо переміщених осіб Лисичанської територіальної громади. Така зустріч була організована Лисичанською міською ВА спільно з інспекцією з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради. Нашим землякам роботодавці запропоновали вакансії до департаментів гуманітарної та соціальної політики, у школи, дитсадки, центри позашкільної освіти, терцентри, інспекцію з паркування, а також супермаркети. 


Валерій Шибіко, начальник Лисичанської міської ВА Ще ...

Створено Телеграм-канал «Воєнні злочини в Луганській області»

 22.03.2023 в 09:12

Головним управлінням Національної поліції в Луганській області, для забезпечення зворотнього зв’язку з населенням Луганської області, а також з метою отримання інформації про скоєння на тимчасово окупованій території Луганської області  воєнних злочинів військовослужбовцями збройних сил РФ, керованих ними незаконних збройних формувань, а саме умисних вбивств, жорсткого поводження з військовополоненими або цивільним населенням, примусове залучення цивільного населення для робіт, зґвалтувань та інших тяжких злочинів, або осіб, які здійснюють колабораційну діяльність, створено окремий телеграм-канал «Воєнні злочини в Луганській області» Ще ...